Merlijn wil gewoon een konijn zijn.

Na meer dan een jaar tekenen, schrijven, herschrijven, vormgeven en vooral ook veel genieten, ging voor mij begin 2016 een grote wens in vervulling; een prentenboek, met een door mij verzonnen verhaal en mijn tekeningen.

'Merlijn wil gewoon een konijn zijn' is een prentenboek over een konijn dat na een dag vol dierennamen in de war is. Is hij eigenlijk wel een konijn?
In dit kleurrijke boek valt voor zowel kleine als wat grotere kinderen veel te ontdekken.
Zo zitten er op elke bladzijde 2 libelles verstopt. Kan jij ze vinden?

Ook zijn er 'wiki'-pagina's van de verschillende dieren die voorkomen in het boek. Weet jij wat een driftkikker eet? En waar hij woont?

Bestel nu een boek en ga samen met je kids, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes op ontdekking.  

...........................................................................................................................................................................................................................................................


Omdat er nog maar een beperkte oplage beschikbaar is, is het boekje momenteel alleen nog rechtstreeks via mij te bestellen.
Een boek kost 13,50 euro exl verzenden en 17 euro incl verzenden.
Stuur een berichtje naar het emailadres onder aan de pagina en vermeld in de titel dat het om een bestelling van 'Merlijn konijn' gaat.

Biblion (het landelijk bibliotheek orgaan) heeft 145 boeken afgenomen, dus wie weet is Merlijn konijn zomaar gewoon te leen bij jou in de bibliotheek.